Yoga sommarfestival på öland

Träning och motion är viktiga verktyg för att vår kropp skall förbli frisk och stark. Genom att motionera stärker vi kroppen och förstärker våra muskler. Detta i sin tur leder till bättre hållning, rörlighet och kondition. Med åren är det inte enbart det yttre skalet av kroppen som skall må bra, det gäller även att må bra på insidan och i sinnet. Yoga är det ultimata verktyget för den som söker inre och yttre balans. Effekterna av yoga är synliga och effekterna är mer vitalitet, energi och bättre hälsa. Det handlar om mental klarhet, fokus, inre lugn, bättre sömn och relationer, ungdom, klart och självklart inspiration.

Sommar handlar väldigt mycket om festivaler och nöjen. Sommarfestival är dock mycket mer än ungdomar som samlas för att lyssna på musik. Sommarfestival är även till för de vuxna som vill finna harmoni och finna det inre lugnet. För den som älskar yoga finns det en speciell sommarfestival på Öland som man bör uppleva. Festivalen passar alla yoga intresserade oavsett om man utövar yoga eller om man är nybörjare och bara intresserad.

Sommarfestival i yoga är avslappnade och kul

Sommarfestival för alla

Space of Love är en sommarfestival där man med hjälp av dans, helande rörelser, meditation, självutveckling, skratt och roliga saker får lära känna sig själv på nytt. Festivalen är till för hela familjen och barnen får också vara med och utvecklas. Förutom att man får prova på olika former av yoga finns det även många sorters workshops, som magdans, ätbara vilda örter, frigörande andning och mycket mer. Sommarfestivalen Space of Love föddes 2010 och har sedan dess varit en sommarfestival om rörelser, andning och den egna individen. Det kan kännas märkligt till en början att samlas tillsammans med främmande människor och utöva yoga. För att finna lugn och harmoni behöver man ibland komma bort från vardagen, träffa nya människor med samma intresse och ha ett öppet sinne. En ny livsstil och nya vänner väntar på Öland.